Akpazar İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Saatler: Ders Başlama Saati: 12:20 Ders Bitiş Saati:17.10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akpazarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - AKPAZAR BELDESİ ÇARŞIBAŞI MAH. ELAZIĞ CAD. AKPAZAR ILKOKULU BLOK NO 18 İÇ KAPI NO 0 MAZGİRT / TUNCELİ

Öğretim Şekli :öğle grubu

Yerleşim Yeri - Okulumuz 2500 nüfuslu Akpazar Beldesi merkezinde bulunmaktadır.

Ulaşım Sabah 6:00 dan akşam 19:00 a kadar il merkezine ve 90 km uzaklıktaki Elazığ İl merkezine araç bulunmaktadır. Okulumuz Tunceli- Elazığ karayoluna 4 km mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklık: 40 km İl merkezine uzaklık: 45 km